Első lépések

1.) Basic csoport

Mielőtt elkezded a leckéket, kérlek ne felejtsd el lementeni, kitölteni, aláírni és visszaküldeni nekünk, az ugyfelszolgalat.beszedakademia@gmail.com címre a Szerzői Jogi Nyilatkozatot. A dokumentum visszaküldésére 15 nap áll rendelkezésedre, ennek hiányában sajnos nem fogjuk tudni biztosítani számodra a hozzáférést a programhoz. A Szerzői Jogok Nyilatkozat a szellemi termékem elfogadásáról szól.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  1. MILYEN KOROSZTÁLYNAK HASZNOS A 3X5 MÓDSZER? A módszer lényegét elsajátítva minden korosztállyal lehet dolgozni, gyerekeknél többet motiválva, játékosabban, rajzosabban.
  2. 5 ÉVES KORÚ GYEREKET LEHET VELE KEZELNI? Igen, lehet, ami lényeges, hogy legyen feladat-tudata , motiválható legyen, és be tudjuk vonni a szülőket is a terápiás és gyakorlási folyamatba.
  3. MENNYI IDŐT VESZ IDŐBE A TANFOLYAM? A tanfolyami anyag (elmélet és gyakorlat) 9-10 hétre van felosztva. Fontos, hogy ne egyszerre nézz meg mindent, hogy fel tudd dolgozni a tananyagot, ezért hetente kapsz hozzáférést a következő témához, de azon belül saját tempódban haladhatsz, és vissza is nézheted a korábbi videókat. Lesz egy 0. bevezető hét is, ami a regisztrációdtól a tanfolyam indulásáig tart, és arra szolgál, hogy elvégezzük a szükséges adminisztrációt.
  4. MEDDIG FÉRHETEK HOZZÁ A TANANYAGHOZ? Egyenlőre, ebben a konstrukcióban 12 hét után 3 hónapig visszanézheted a videókat. Később pedig 3×5 Mentor Klub tagként hozzáférhetsz a frissítésekhez is, amíg tag leszel.
  5. KAPUNK-E IGAZOLÁST A 3X5 MÓDSZER TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉRŐL? Igen, mindenki, aki elvégzi a tanfolyamot, és teljesíti a feltételeket, nemcsak gyakorlati tudást, hanem Tanúsítványt is kap. A Basic csoport egy 25 órás tanfolyam elvégzéséről. Feltételek: Az online tanfolyam elvégzése az online tananyagban, valamint egy nyelvlökéses nyelő klienssel végzett 3×5 módszer vizsgálat elvégzése, és jegyzőkönyvezése a 3×5 módszer vizsgálati űrlapján (2 oldal, esetleg pluszban fakultatív magyarázat) . A Tanúsítványok névre szólnak, és szerepel rajtuk a Felnőttképzési Regisztrációs számunk is.
×
×

Cart