Bevezető

Kedves tanfolyamos kolléga!

ITT KEZDJ, EZZEL A VIDEÓVAL:
Itt láthatod a személyes üzenetemet, videómat (kérlek, kattints a linkre, vagy másold a böngésződbe):

Kedves tanfolyamos kolléga!

Nagy szeretettel üdvözöllek a 3×5 módszer 5. online tanfolyamán!
Jól döntöttél, mert ha mindent alaposan átnézel, megértesz, megtanulsz, és kipróbálsz, alkalmazol a munkádban, akkor a tanfolyam végére nemcsak egy gyakorlatban azonnal használható módszert fogsz gazdagodni, hanem a kreativitásod is fejlődni fog.
Mielőtt belevágunk a tanfolyamba, leírok – kiegészítve a rövid bevezetőt – minden olyan fontos dolgot, amit tudnod érdemes a 3×5 tanfolyammal kapcsolatban. Kérlek, hogy figyelmesen olvasd végig!


Most már a tanfolyami oldalon vagy, de mielőtt hozzáférnél a videós és írásos 3×5 módszer tananyaghoz, a „0.hét” mappájában leszel, ahol megtalálsz minden olyan fontos dokumentumot, ami adminisztrációs szinten szükséges a tanfolyam elkezdéséhez.

Kérlek, hogy a 0. heti anyagban lévő Szerzői Jogi Nyilatkozatot küldd vissza az ugyfelszolgalat.beszedakademia@gmail.com ügyfélszolgálati címre, Marcsinak (Regele-Nagyházi Mária), aki mindnyájunknak segítségére lesz adminisztációs és technikai dolgokban!

Az első Zoom találkozó után mindnyájan elkezdhetitek önállóan a tananyag feldolgozását.

Maga a tanfolyam három, de a tananyag két nagy modulból áll: I. ELMÉLET, és a II. GYAKORLAT.( Ezen kívül van egy plusz 1. modul: hogy STABIL LEGYEN A TUDÁSOD – EGY KLIENSED VIZSGÁLATA, amiről visszajelzést kapsz.)

Ezeken belül mindkét tananyag leckéit hetekre bontott csomagokban találod. Javaslom, hogy haladj ebben az ütemben, hogy mindent megérts, mivel a leckék egymásra épülnek! A hozzáférést is így kapod majd meg.

Kérdéseidet az alábbi módokon teheted fel:

Tőlem két módon: írásban a beszedakademia@gmail.com email címemre, ( ez a saját oktatási email-címem), amire a válaszokat egy közös e-mailben adom meg, valamint mindenkinek lehetősége van a tanfolyam teljes ideje alatt egyszer jelentkezni egy 20 perces négyszemközti beszélgetésre hozzám, ahol felteheted a benned lévő egyéni kérdéseidet – online, a számodra legkellemesebb formában. Plusz a tanfolyam zárt Fb csoportjában is kérdezheted tanulótársaidat és a szakértőket.

Kérlek, hogy a Facebookon a alábbi csoportba lépj be: https://www.facebook.com/groups/986515892313498. Itt tudunk egymással kommunikálni, tapasztaltot cserélni, vagy egy-egy szakmai problémát közösen megbeszélni.

Zárás: a tananyag végére érve Tanúsítványt kaptok. Feltétele: egy 3×5 módszer alapú vizsgálat elvégzése egy általad választott nyelvlökéses nyelő klienssel, és ennek jegyzőkönyvezése a 3×5 módszer vizsgálati űrlapon (1,5 oldal). Plusz a véleményed összegzése max. 1 oldalon. A beadott vizsgálati anyagok között kisorsolok néhány teljes 3×5 módszer induló csomagot.

Utánkövetés, megsegítés: mindenki, aki szeretné, és szükségét érzi, nem hagyjuk egyedül, és a tanfolyam elvégzése után bekapcsolódhat a 3×5 módszer mentor klubba, ahol a munkája közben felmerülő kérdéseire kaphat választ, és a 3×5 módszerrel dolgozó kollégák közösségének tagja lehet, velük tapasztalatot cserélhet. Itt újra hozzáférést kaphatsz a videókhoz, és ajánlani tudok neked klienseket is.

Jó tanulást kívánunk!

Zsuzsa és a Beszéd Akadémia csapata

Ui.: Remélem, hogy mindent értesz, ám ha még kérdésed van, egyrészt kukkants bele a GY.I.K. dokumentumba, vagy számlázási-technikai kérdések esetén írj Marcsinak az ügyfélszolgálati email címére: ugyfelszolgalat.beszedakademia@gmail.com,
Ugyanígy nekem – közérdekű probléma esetén a Fb csoportunkba, vagy ha egyedi-szakmai problémáról van szó, közvetlenül a szakmai email címemre: beszedakademia@gmail.com . Sürgős esetben természetesen hívhatjuk egymást telefonon is (enyém: 30/9578749 – hétköznap, munkaidőben)

×
×

Cart