Első lépések

Mielőtt elkezded a leckéket, kérlek ne felejtsd el lementeni, kitölteni, aláírni és visszaküldeni nekünk, az ugyfelszolgalat.beszedakademia@gmail.com címre a Felnőttképzési jelentkezési lapot és szerződést! Ezen dokumentumok kitöltésére és az adatok megadására a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 21. §. (1) bekezdése értelmében van szükség, az adatszolgáltatás kötelező. A dokumentumok kitöltésére és visszaküldésére 15 nap áll rendelkezésedre, ezek hiányában sajnos nem fogjuk tudni biztosítani számodra a hozzáférést a programhoz.

A Szerzői Jogok Nyilatkozatot szellemi termékem elfogadásáról szintén kérjük aláírva visszaküldeni az ugyfelszolgalat.beszedakademia@gmail.com ügyfélszolgálati email címre.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 1. MILYEN KOROSZTÁLYNAK HASZNOS A 3X5 MÓDSZER? A módszer lényegét elsajátítva minden korosztállyal lehet dolgozni, gyerekeknél többet motiválva, játékosabban, rajzosabban.
 2. 5 ÉVES KORÚ GYEREKET LEHET VELE KEZELNI? Igen, lehet, ami lényeges, hogy legyen feladat-tudata , motiválható legyen, és be tudjuk vonni a szülőket is a terápiás és gyakorlási folyamatba.
 3. MENNYI IDŐT VESZ IDŐBE A TANFOLYAM? A tanfolyami anyag (elmélet és gyakorlat) 9-10 hétre van felosztva. Fontos, hogy ne egyszerre nézz meg mindent, hogy fel tudd dolgozni a tananyagot, ezért hetente kapsz hozzáférést a következő témához, de azon belül saját tempódban haladhatsz, és vissza is nézheted a korábbi videókat. Lesz egy 0. bevezető hét is, ami a regisztrációdtól a tanfolyam indulásáig tart, és arra szolgál, hogy elvégezzük a szükséges adminisztrációt.
 4. VANNAK-E RÖGZÍTETT KONZULTÁCIÓS IDŐPONTOK? HOGY TERVEZZEM AZ ÉLETEM?
  Igen, az alábbiak szerint:
  • a Basic csoportnak csak egy közös nyitó Zoom találkozója lesz (június 24-én, pénteken délután), ahol minden fontos információt megbeszélünk, valamint előzetes betekintést kapsz a 3×5 módszer lényegébe. Ezen kívül egyéni jelentkezés alapján lehetőséged lesz velem négyszemközt egy online 30 perces kérdezz-felelek konzultációra is.
  • A Pro csoportnak szintén lesz egy közös nyitó Zoom találkozója (június 23-án, csütörtök este), majd ezt követően minden hónapban találkozunk az online térben. Ez – még három vagy négy plusz alkalom lesz, valamint tervezek egy záró találkozót is, meglepetés vendégekkel. A havi találkozók időpontját előre rögzítjük.
 5. MIT TEGYEK, HA NEM TUDOK RÉSZT VENNI A ZOOM TALÁLKOZÓKON?
 6. Nagyon fontos lenne, hogy ott legyél, de ha valami mégis közbejön, segítünk, és minden Zoom call-t felveszünk, rögzítünk, és visszanézhetővé teszünk, így nem maradsz le róla teljesen. Igazából az élő kérdezési, hozzászólási és kapcsolatteremtési lehetőséget nagyon javaslom.
 7. MEDDIG FÉRHETEK HOZZÁ A TANANYAGHOZ? Egyenlőre, ebben a konstrukcióban bármeddig visszanézheted a videókat. Később pedig 3×5 Mentor Klub tagként hozzáférhetsz a frissítésekhez is, amíg tag leszel.
 8. KAPUNK-E IGAZOLÁST A 3X5 MÓDSZER TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉRŐL? Igen, mindenki, aki elvégzi a tanfolyamot, és teljesíti a feltételeket, nemcsak gyakorlati tudást, hanem Tanúsítványt is kap. A Basic csoport egy 25 órás tanfolyam elvégzéséről, míg a Pro csoport egy 35 órás tanfolyam elvégzéséről. Feltételek: Az online tanfolyam elvégzése az online tananyagban, valamint mindkét csoportban egy nyelvlökéses nyelő klienssel végzett 3×5 módszer vizsgálat elvégzése, és jegyzőkönyvezése a 3×5 módszer vizsgálati űrlapján (2 oldal, esetleg pluszban fakultatív magyarázat) A Pro csoportban ezenkívül elvárás az aktív részt vétel a Zoom-os csoporttalálkozókon is. A Tanúsítványok névre szólnak, és szerepel rajtuk a Felnőttképzési Regisztrációs számunk is.
×
×

Cart