Bevezető

Kedves tanfolyamos kolléga!

ITT KEZDJ, EZZEL A VIDEÓVAL:
Itt láthatod a személyes üzenetemet, videómat (kérlek, kattints a linkre, vagy másold a böngésződbe):

Kedves tanfolyamos kolléga!

Nagy szeretettel üdvözöllek a 3×5 módszer 4. online tanfolyamán!
Jól döntöttél, mert ha mindent alaposan átnézel, megértesz, megtanulsz, és kipróbálsz, alkalmazol a munkádban, akkor a tanfolyam végére nemcsak egy gyakorlatban azonnal használható módszert fogsz gazdagodni, hanem a kreativitásod is fejlődni fog.
Mielőtt belevágunk a tanfolyamba, leírok – kiegészítve a rövid bevezetőt – minden olyan fontos dolgot, amit tudnod érdemes a 3×5 tanfolyammal kapcsolatban. Kérlek, hogy figyelmesen olvasd végig! ( Nagy részét majd a nyitó Zoomos alkalmon is átbeszéljük, úgyhogy ne aggódj, minden világos lesz hamarosan)


Most már a tanfolyami oldalon vagy, de mielőtt hozzáférnél a videós és írásos 3×5 módszer tananyaghoz, egy Zoom –os találkozón megismerhetjük egymást: kollégáidat, engem, és néhány alapvető dolgot a 3×5 módszerrel kapcsolatban. A szervezeti dolgokról is szót ejtünk majd. A Zoom linket emailben küldöm ki mindenkinek. Az 1. hét tananyaga előtt a „0.hét” mappájában leszel, ahol megtalálsz minden olyan fontos dokumentumot, ami adminisztrációs szinten szükséges a tanfolyam elkezdéséhez.

Kérlek, hogy az első Zoom találkozóig nézd át a „0. hét„ dokumentumait – ez a „beiratkozási időszak” – az első Zoom találkozóig tölts ki mindent, írj alá, és küldd vissza Mészáros-Huszár Erikának, (asszisztensemnek) az ugyfelszolgalat.beszedakademia@gmail.com ügyfélszolgálati címre!

A Basic (Önállóan haladó) csoportnak csak induláskor lesz Zoom találkozója.
A Pro (Hibrid / önállóan és csoportosan haladó) csapattal az első ismerkedő alkalom után havonta lesznek megbeszélések, ismerkedések, online Q&A (Kérdezz-Felelek ) alkalmak, melyek időpontját előre megkapjátok majd.

Az első Zoom találkozó után mindnyájan elkezdhetitek önállóan a tananyag feldolgozását.

Mit kell kitölteni a regisztráció (vagyis a tanfolyami díj befizetése) után? Kérünk, hogy töltsd majd ki és küldd vissza a tanfolyam hivatalos elkezdéséhez szükséges dokumentumokat :

1.) a Felnőttképzési szerződést és Jelentkezési lapot, valamint

2.) a Szerzői Jogok Nyilatkozatot szellemi termékem elfogadásáról.

Erre rendelkezésedre áll majd elegendő idő a tanfolyam elkezdéséig. Lehetőleg a Zoom találkozóig legyen meg minden adminisztrációs előírás. Ha valamiért elakadnál, az 1. hét tananyaga idején még a türelmi időben pótolhatod ezeket a fontos dolgokat. Viszont ebben az esetben csak akkor léphetsz tovább a 2. hét anyagára, ha már beküldtél minden aláírandó, kitöltendő dokumentumot.

A tananyag két nagy modulból áll: I. ELMÉLET, és a II. GYAKORLAT

Ezeken belül mindkét tananyag leckéit hetekre bontott csomagokban találod. Javaslom, hogy haladj ebben az ütemben, hogy mindent megérts, mivel a leckék egymásra épülnek! A hozzáférést is így kapod majd meg.

Kérdéseidet az alábbi módokon teheted fel:

a.) Basic/önálló csoport: tőlem két módon: írásban a beszedakademia@gmail.com email címemre, ( ez a saját oktatási email-címem), amire a válaszokat egy közös e-mailben adom meg, valamint mindenkinek lehetősége van a tanfolyam teljes ideje alatt egyszer jelentkezni egy 30 perces négyszemközti beszélgetésre hozzám, ahol felteheted a benned lévő egyéni kérdéseidet – online, a számodra legkellemesebb formában. Plusz a tanfolyam zárt Fb csoportjában is kérdezheted tanulótársaidat.
b.) Pro /Hibrid csoport: három módon: egyik- a Zoom call-ok előtt írásban a beszedakademia@gmail.com címre beküldött kérdésekkel, amelyekre a választ a Zoom Q&A alkalmával együtt válaszoljuk meg. Másik: Szintén a Zoom callok alkalmával (kb. 1-1,5 óra), személyesen kérdezhetsz olyan dolgokat, amelyek ott jutnak eszedbe. Ezen kívül a zárt Fb csoportunkba is írhatsz, és a tanulótársaiddal is konzultálhatsz. Ide meghívok régebben végzett, tapasztalt kolléganőket is, így egy egész csapat figyel majd rád.

Zárás: a tananyag végére érve Tanúsítványt kaptok. Feltétele: egy 3×5 módszer alapú vizsgálat elvégzése egy általad választott nyelvlökéses nyelő klienssel, és ennek jegyzőkönyvezése a 3×5 módszer vizsgálati űrlapon (1,5 oldal). Plusz a véleményed összegzése max. 1 oldalon. A beadott vizsgálati anyagok között kisorsolok 5 db teljes 3×5 módszer induló csomagot. (külön a Basic és külön a Pro csoportban).

Személyes találkozó: Igény szerint a Pro csoport számára élő tanfolyamzárást szervezünk.
A Basic csoport tagjaival később konferenciákon tudunk találkozni.

Utánkövetés, megsegítés: mindenki, aki szeretné, és szükségét érzi, nem hagyjuk egyedül, és a tanfolyam elvégzése után bekapcsolódhat a módszer mentor klubba, ahol a munkája közben felmerülő kérdéseire kaphat választ, és a 3×5 módszerrel dolgozó kollégák közösségének tagja lehet, velük tapasztalatot cserélhet.

Jó tanulást kívánunk!

Zsuzsa és Erika 

Ui.: Remélem, hogy mindent értesz, ám ha még kérdésed van, egyrészt kukkants bele a GY.I.K. dokumentumba, vagy számlázási-technikai kérdések esetén írj Erikának az ügyfélszolgálati email címére: ugyfelszolgalat.beszedakademia@gmail.com,
vagy nekem – közérdekű probléma esetén a Fb csoportunkba, vagy ha egyedi szervezési-szakmai problémáról van szó, közvetlenül a szakmai email címemre: beszedakademia@gmail.com . Sürgős esetben természetesen hívhatjuk egymást telefonon is (enyém: 30/9578749 – hétköznap, munkaidőben)

×
×

Cart